Si të instaloni Shfleto APK?

  1. Shkarkoni APK këtu. 
  2. Pasi të përfundoj shkarkimi hapeni APK, pra klikoni Open
  3. Klikoni Settings si në fotografinë e mëposhtme
  4. Lejoni instalimin e aplikacionit si më poshtë dhe klikoni OK